Zpět na články
24. 9. 2024 2 min čtení

Sdílejte radost z investování a získejte odměnu

Fingood není jenom o investicích. Nabízíme také možnost získat odměnu za to, že na platformu přivedete nové investory. Program je jednoduchý a transparentní – za každého přítele nebo známého získáte 500 Kč přímo do své investorské peněženky.

Jak doporučovací program funguje?

Každý investor může využít svůj unikátní doporučovací odkaz, který najde v sekci Pozvat přítele. Tento odkaz můžete sdílet s přáteli prostřednictvím e-mailu, sociálních sítí nebo jiných komunikačních kanálů. Jakmile se vámi doporučená osoba přes tento odkaz zaregistruje a investuje, odměna je vaše.

Výhody programu:

  1. Finanční odměna  – tato částka se připisuje do vaší investorské peněženky a můžete ji následně použít k dalším investicím. Za každého pozvaného, který splní podmínky obdržíte vy i pozvaný 500 Kč.
  2. Jednoduchost –  doporučení je na jedno kliknutí a zvládnete ho během minuty.
  3. Podpora rozvoje komunity – sdílejte vaše pozitivní zkušenosti s Fingoodem a pomozte svým přátelům objevit nové příležitosti k výdělku.

Jaké podmínky je třeba splnit?

Aby bylo doporučení platné a získali jste slíbenou odměnu, váš přítel musí provést svou první investici do 10 dnů některého z projektů dostupných na Fingood. Jakmile některý z Vašich přátel splní podmínky, pozvánka se obnoví. Využijte svůj potenciál, oslovte širší okruh svých kontaktů a vydělávejte opakovaně.

Chci pozvat přítele

Získaná odměna není jen virtuálním číslem. Můžete je okamžitě využít k dalším investicím do projektů, které na Fingoodu najdete. 

Program „Pozvat přítele“ je skvělou možností, jak vydělat více a přitom podpořit růst investiční komunity. Stačí jen doporučit platformu svým známým a čekat na jejich první investici. Ať už jste zkušený investor, nebo začátečník, Fingood vám poskytuje šanci nejen zhodnotit své peníze, ale také sdílet výhody s ostatními a vydělávat na tom.

Články, které by Vás mohly zajímat

Najdete zde klíčové informace a odborné rady pro chytré investování, vše pohromadě na jednom místě.
Zobrazit všechny články