Zpět na články
18. 10. 2024 2 min čtení

🔥Novinka – Fingood Fast

Svět nemovitostí je plný investičních příležitostí. Nezáleží jestli plánujete koupi nemovitostní investice nebo chcete investovat zprostředkovaně. Naše novinka Fingood Fast přináší řešení pro obě strany. 

Co Fingood Fast nabídne?

  • Pro investory investiční příležitosti, které budou vždy zajištěné nemovitostí. K tomu navíc se splatností do 1 roku a zhodnocením 11–12 % ročně.
  • Pro ty, kteří hledají rychlé financování svých nemovitostních příležitostí nabídne Fingood Fast možnost získat efektivní financování pro případy jako je nákup nemovitosti, uvolnění kapitálu z již koupené nemovitosti nebo nákup, rekonstrukci a následný prodej nemovitosti.

První investice již v pondělí 

Protože spolupracujeme s těmi nejlepšími, spojili jsme se Tomášem Bumbálkem a Davidem Smičkou ze společnosti ReFlips. Za sebou mají 12 let zkušeností na nemovitostním trhu a nemovitostní portfolio v hodnotě 70 mil. Kč. 

Ve spolupráci s jeho společností Reflips přineseme již v pondělí 21.10. v 17:00 první investiční příležitost, která kromě zhodnocení 11,7 % p.a. nabídne silné zajištění a splatnost 10 měsíců. K tomu všemu investoři, kteří zainvestují 15 000 Kč a více, dostanou 50% slevu na online kurz investování do nemovitostí

Více o Fingood Fast a nové spolupráci se dozvíte v tomto webináři.

Články, které by Vás mohly zajímat

Najdete zde klíčové informace a odborné rady pro chytré investování, vše pohromadě na jednom místě.
Zobrazit všechny články